Penghantaran Pakej Bermula
7 DISEMBER 2020​

Rugi besar jika anda lepaskan peluang keemasan ini!

Siapa kami? Bagaimana kami boleh memenuhi dan memuaskan “craving” anda dengan set extravaganza kami.

Kami, Yammy Station merupakan syarikat bumiputera melayu islam yang menghasilan produk minuman yang berpengalaman lebih dari 7 tahun secara homemade. Kami bermula dengan produk serbuk minuman khas untuk ice blended. Namun, setelah menjalankan berpuluh kali R&D serbuk minuman kami sesuai dijadikan pelbagai jenis air seperti milkshake, aiskrim, air balang dan juga air boba milk tea.

Selama kami berniaga ini jugalah kami telah berjaya memuaskan hati  beribu-ribu customer dengan  menghilangkan keinginan atau craving  hanya dengan membancuh serbuk kami di rumah sahaja. Kami tak cakap kosong, anda boleh lihat antara feedback customer kami.
Subtitle text example

Apa yang anda akan dapat jika membeli pakej extravaganza barista kit dan bagaimana pakej ini dapat membantu anda memenuhi craving anda hanya dengan duduk di rumah sahaja.
Dengan hanya SATU HARGA yang superb berbaloi anda boleh dapat
TIGA set serbuk minuman yang boleh menghasilkan banyak minuman. Mohon anda baca betul-betul kerana kami tak mahu anda lepaskan tawaran setahun sekali ini.

Text after title text example

Pertama, dalam set extravaganza  anda akan dapat boba tea set. (rujuk gambar di atas untuk dapatkan visual/ bayangan set  yang bakal anda miliki) . anda akan dapat  1 peket serbuk minuman perisa milk tea, 1 peket serbuk minuman green tea, 500G sirap brown sugar  dan 1kg boba premium yang dijamin kenyal, sedap dan mudah dimasak.

 

180g serbuk perisa boleh menghasilkan minima 3(TIGA) cawan air boba milk tea atau ice blended boba bersaiz cawan sederhana 400ml~500ml.

jadi untuk set boba ini anda boleh hasilkan 6 (enam) cawan minuman boba. 

 

Disclaimer : 1kg premium boba minima anda boleh dapat 20 cawan, kami pernah dapat feedback dari customer yang berjaya menghasilkan 30 cawan boba milk tea. Sangat-sangat berbaloi.

LIHAT GAMBAR DI BAWAH , UNTUK LIHAT HASIL MINUMAN DARI SET BOBA TEA.

TENGOK GAMBAR DI ATAS. TERLIUR KAN? ADA ENAM JENIS RESEPI YANG AKAN KAMI BERIKAN KEPADA ANDA.

Nilai keseluruhan set boba milk tea ini adalah RM46.

Bandingkan jika anda beli di luar, secara puratanya secawan boba milk tea yang lengkap berharga rm7.

 

RM7 x 9 cawan = RM63.

 

Anda jimat sebanyak RM63-RM46= RM17. 

Anda jimat RM17 dan yang paling penting anda akan dapat lebihan boba yang sangat banyak. Bolehlah anda mengunyah boba tea sepuas-puasnya. Berbaloi kan?

Paling best, serbuk kami ni tak perlu tambah susu, gula atau sebarang pemanis atau perasa lagi. Tinggal tambah air dan ais jerrrrr. JIMMMMMATTT , dan SENNNNAAANGGG sangat. Itu sebab repeat sales kami sangat tinggi tau.

SET SETERUSNYA ADALAH CREAMY DRINK SET.

CREAMY DRINK SET INI ANDA AKAN DAPAT SERBUK CREAM DAN SERBUK MINUMAN.

ANDA AKAN DAPAT 1 PEKET SERBUK MINUMAN PERISA YOGURT, VANILA DAN KURMA CHOCO.

SELAIN ITU UNTUK TOPPING ANDA AKAN DAPAT TIGA PEKET CREAM POWDER BERLAINAN PERISA IAITU VANILA BLUE , STRAWBERRY DAN SALTED EGG.

APA ITU CREAMY DRINK SET? CREAMY DRINK SET ITU ADALAH GABUNGAN CREAM (RASA SEOLAH-OLAH AISKRIM) DAN JUGA AIR MINUMAN. CUBA ANDA BAYANGKAN LETAK AISKRIM ATAS MINUMAN ANDA, SUDAH TENTULAH SEDAP.

MENARIKNYA SET INI ADALAH KAMI MEMBERIKAN KELAINAN PENGALAMAN KEPADA DERIA RASA ANDA KERANA PERISA YANG KAMI BERIKAN LAIN DARIPADA LAIN DAN RASANYA MEMANG PADU. PALING PENTING KESEMUA SERBUK INI HANYA PERLU TAMBAH AIR DAN AIS SAHAJA. TAK PERLU PENING-PENING NAK TAMBAH BAHAN LAIN. SEMUDAH ABC SAHAJA! 

SET INI MAMPU HASILKAN 9 (SEMBILAN) CAWAN MINUMAN. BERBALOI-BALOI.

CUBA LIHAT GAMBAR DI BAWAH UNTUK TENGOK HASIL DARIPADA CREAMY DRINK SET INI. 

 

Amacam? Terliur tak tengok gambar-gambar minuman yang kami hasilkan? Anda pun boleh hasilkan di rumah dan nikmati bersama tersayang tanpa perlu keluar rumah punnn. Setiap serbuk tu tak perlu tambah apa-apa. Tinggal tambah air jerrr. Mudah kan?

GABUNGAN CREAM DAN MINUMAN MEMANG DIJAMIN MANTAP.

 

 

Start typing to see products you are looking for.
Shop
Sidebar
0 items Cart
My account